Maatschappelijk verantwoorde Pipi wagen te huur!

Tijdens de jaarlijkse Bouwmaat WOW feestweek in BM Ede hebben ze naast mooie aanbiedingen, cadeaus en kortingen voor de klanten ook gedacht aan Maatschappelijk en Verantwoord Ondernemen.

De afsluitende feestdag is onder andere opgeluisterd met een ludieke Pipiwagen. Bouwmaat Ede is sponsor vanaf het eerste uur en hebben zo kunnen helpen aan het realiseren hiervan.

De Pipiwagen kan gehuurd worden en staat o.a. tijdens het grootste feest van Ede en omgeving ‘de Heideweek’ op het Festival Pure Passie. De eigenaren van de Pipiwagen organiseren dit festival.

De Pipiwagen beschikt over vier ecotoiletten. Voor deze toiletten is geen aansluiting op nutsvoorzieningen nodig. In deze toiletten wordt niet doorgespoeld met water maar met een beetje zaagsel gestrooid na toiletgebruik.

Een ecotoilet is geconstrueerd rond een reservoir die door middel van het verwisselen van een zak periodiek geleegd wordt. Ecotoiletten zijn comfortabel, hygiënisch en duurzaam.

De wagen is uitgerust met een zonnestroom-installatie. Al met al een geslaagd initiatief voor en door ondernemers bij de Bouwmaat in Ede, milieu bewust en zonder winstoogmerk!

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.