Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Of het nou rondom onze bouwprojecten is, bij onze Bouwmaten en GAMMA’s of bij Reginox: we hebben oog en aandacht voor onze omgeving. We zetten ons op verschillende manieren in voor de wereld om ons heen. Daarbij richten we ons op drie speerpunten:

  • Betrokkenheid bij de maatschappij;
  • Duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers;
  • Circulaire economie en klimaatverandering.

Ieder jaar maken we opnieuw een overzicht van alles wat we doen binnen Ter Steege Groep op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het Duurzaamheidsverslag. Je leest in ons Duurzaamheidsverslag 2023 over onze nieuwe MVO-doelstellingen, de bevrijdingsloop, het duurzaamheidsplan van Ter Steege Bouw Vastgoed, gerecycled staal bij Reginox, de Fitcirkel, beste werkgever Ter Steege Handel en meer.

Benieuwd? Ga hier naar ons Duurzaamheidsverslag!

 

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.