Leerlingen Reggesteyn maken alvast kennis met de praktijk

De afgelopen weken hebben 3e klas leerlingen van Reggesteyn voor het vak Handel en Administratie een bezoek gebracht aan de GAMMA’s in Rijssen en Nijverdal.

Handel en Administratie is een beroepsgericht vak, dus hebben de leerlingen in groepjes een dagdeel meegelopen bij de GAMMA in hun woonplaats.

Een van de onderdelen van dit vak is goederen verwerken. De leerlingen hebben ervaren hoe artikelen worden ontvangen in het magazijn, hoe de artikelen worden besteld en hoe deze artikelen vervolgens in de winkel belanden.

Na afloop hebben de groepen een presentatie gegeven aan het managementteam van de desbetreffende vestiging. Kortom, een leuk en leerzaam kijkje in de praktijk!

 

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.