Jubilaris bij Gamma Rijssen

​Op 7 januari  jl. was Ard-Jan Brandriet 12,5 jaar in dienst bij Gamma Rijssen. Ard-Jan kwam in dienst ten tijde van de opening van Gamma Nijverdal. Doordat er een flink aantal medewerkers naar Nijverdal vertrokken, ontstonden er vacatures in Rijssen.

Ard-Jan maakte direct de interne verbouwing van Gamma Rijssen mee, die in 2004 plaatsvond. Hij is gestart als verkoper op de afdeling gereedschap en ijzerwaren. Al snel volgde een overstap naar de servicebalie, aangezien Ard-Jan systeemtechnisch goed onderlegd is en goed gestructureerd kan werken, een must bij de balie.

Ard-Jan ontwikkelde zich goed en sinds eind 2008 vervult hij ook een rol in het management. Omdat er op de winkelvloer weer wat nieuwe uitdagingen kwamen is hij vanuit de balie weer overgestapt naar de winkelvloer, hij kreeg de verantwoordelijkheid over de afdeling verlichting en elektra.
Uiteindelijk vond de belangrijkste verandering plaats in 2012. Ard-Jan werd verantwoordelijk voor de afdeling verf en werd verfspecialist, een belangrijk onderdeel van het Gamma concept. Een intensieve opleiding volgde en met succes kreeg hij het predicaat verfspecialist.

Ard-Jan heeft dus heel veel mee gemaakt binnen Gamma Rijssen. Hij is een voorbeeld dat je niet stil kunt gaan zitten. Je moet je ontwikkelen en daarvoor moet je cursussen doen om bij te blijven en mee te gaan met de huidige tijd.
Van Harte Proficiat Ard-Jan!!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.