Joke Knobbe en Wim Cox nemen afscheid van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen

Afgelopen vrijdag vierden Joke Knobbe en Wim Cox het feit dat ze gaan genieten van de VUT! Samen met hun gezinnen werden zij vrijdagmiddag in de Expo van het hoofdkantoor van Ter Steege Groep verwelkomd door directie, collega’s en vrienden.

Joke Knobbe kwam op 22 augustus 1972 in dienst bij Ter Steege op de afdeling administratie en heeft hier 45 jaar de loonadministratie verzorgd. Op zich al bijzonder om zo lang te werken bij dezelfde werkgever, maar toch extra speciaal voor een ‘vrouw in de bouw’. Ze werd dan ook een begrip bij Ter Steege. Ook zette ze zich in voor de Personeelsvereniging en lobbyde veel voor Ter Steege in Beweging.

Een andere medewerker die een begrip is geworden binnen Ter Steege en ook afscheid nam vrijdag is Wim Cox, de vakman ‘met de gouden handjes, die van elke klacht een nieuwe kans wist te maken’. Wim heeft 32 jaar bij Ter Steege gewerkt. Hij begon als timmerman bij Ter Steege op 7 juni 1985 en ontwikkelde zich tot allround service-timmerman op de afdeling Service & Onderhoud, waar hij zich vooral bezig hield met het oplossen van klachten. Dat hij dit goed deed en in staat was om een goede band met de klanten op te bouwen, blijkt wel uit het feit dat er vaak speciaal naar hem gevraagd werd!

Wij wensen Joke en Wim, samen met hun gezinnen veel geluk met dit nieuwe hoofdstuk in hun leven.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.