Johan Jansen en Rieneke Leusink 25 jaar in dienst bij Ter Steege

Donderdag 13 december vierden Johan Jansen en Rieneke Leusink samen met familie en collega’s dat zij 25 jaar in dienst zijn bij Ter Steege. De receptie werd gehouden bij Lucky in Rijssen.

Johan en Rieneke kwamen beide in 1993 in dienst. Johan begon als controller bij Ter Steege Holding. Hij werd in 1997 Financieel Directeur en heeft op die manier de groei van het bedrijf in 25 jaar meegemaakt. Johan speelde een belangrijke rol in de overdracht van het bedrijf van de 3e naar de 4e generatie.

Rieneke startte bij Bouwfinish, onderdeel van Ter Steege. In 1999 begon ze bij Ter Steege Holding als HR-manager en later ook als Marketingmanager. Rieneke werd in 2008, samen met haar zus Karin, aandeelhouder van Ter Steege Handel, waaronder de Gamma- en Bouwmaatvestigingen van Ter Steege vallen.

Namens alle collega’s van harte gefeliciteerd. Op naar de volgende jaren!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.