Janneke Sneep 12,5 jaar in dienst bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn B.V.

Op 15 april a.s. is Janneke Sneep 12,5 jaar in dienst bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Janneke is in 2003 begonnen als secretaresse op het kantoor dat toen aan de Ovenbouwershoek in Apeldoorn was gevestigd. Ze heeft daar een aantal jaren het secretariaat gerund.

In 2008 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie aan de Surinameweg. Vanaf die tijd werkt ze samen met haar college Marion op het secretariaat.

Ook is Janneke secretaresse van het Overlegorgaan Bouwnijverheid Lelystad, waar Age de Vries, directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, voorzitter van is. Regelmatig gaan zij naar Lelystad om te vergaderen, waarbij Janneke verantwoordelijk is voor de notulen.

Janneke is actief lid van de PV en zorgt er mede voor dat er leuke personeelsuitjes worden georganiseerd. Ook geeft ze vorm aan het personeelsblad De Nieuwsflits. Kortom, een actieve duizendpoot binnen de organisatie van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

 

Janneke van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

 

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.