In het Drentse Landalpark Orveltermarke is een Vernuverpad en een natuurbad aangelegd

“Vernuveren” is Drents voor “vermaken”. Ga op een ontdekkingsreis door alle plekjes te bekijken waar het pad u langs brengt. Kikkers, salamanders, kikkervisjes, balanceren op de boomstammen, klauteren op stapstenen…op dit pad vermaken jong en oud zich op, in en rondom het water.

Zwemmen in natuurzuiver water voor de ultieme ontspanning. Dan kan nu in het natuurbad van Landal Orveltermarke.  Het unieke natuurbad heeft een speciaal ondiep gedeelte voor de kleintjes en is bij uitstek een rustpunt waar men ‘s zomers lekker kan zwemmen of zonnebaden. De luxe van zwemmen in een natuurlijke omgeving is dat er voor de  gasten ruimte is om te baden, rusten, spelen in het water en ontspannen op en om de ruime ligweide met verkoelende buitendouche.

Een natuurbad heeft een perfect uitgebalanceerd evenwicht en is een oase van rust en ontspanning. Een natuurlijk natuurbad is gevuld met kraakhelder, zuiver water. Het systeem reinigt het zwemwater zonder chemicaliën, is zacht voor de huid en veroorzaakt geen irritatie aan ogen. In een aparte filterzone wordt het water op natuurlijke wijze gezuiverd door diverse grindlagen en speciaal gekweekte waterplanten. Je zwemt niet tussen planten of vissen, maar in heerlijk, mild en schoon water. Verblijf je op het  park dan kun je heerlijk zwemmen en ontspannen in het natuurbad van Landal Orveltermarke!

Klik hier voor meer informatie over Landal Orveltermarke.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.