Giro di Ter Steege

Op 6 mei jl. vond in Apeldoorn de proloog plaats van de Giro d’Italia. Een wereldwijd bekend wielerspektakel waarvan de openingstijdrit plaatsvond rondom het centrum van Apeldoorn en met de finish aan de beroemde Loolaan. Voor Ter Steege Groep was dit aanleiding om een relatiedag te organiseren op hun bouwlocatie op slechts 350 meter van de finish van de tijdrit: de ‘Giro di Ter Steege’.

Onze relaties werden ontvangen op een geweldig aangeklede bouwplaats. Een grote roze tent, steigerhouten tuinmeubelen, een flinke tribune, een goed verzorgde catering en een mega groot beeldscherm waar de tijdrit live op te volgen was. En dat aan het parcours waar de gasten de renners voorbij konden zien flitsen. Met 325 relaties van Ter Steege Groep hebben we genoten van een geweldig wielerspektakel in Apeldoorn. Veel zon, veel gezelligheid, een Nederlandse winnaar en waardevolle contacten. Kortom; een geslaagde relatiedag waar iedereen met bijzonder veel plezier op terug kan kijken.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.