Gamma Rijssen schaft AED aan

GAMMA Rijssen heeft kort geleden een eigen AED aangeschaft. Een AED is een draagbaar apparaat dat  helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geeft de AED een elektrische schok.

De BHV’ers bij GAMMA Rijssen zijn opgeleid om de AED te gebruiken en zijn erg blij met de komst van de AED. Uit onderzoek is gebleken dat de overlevingskans bij reanimatie met gebruik van een AED vele malen groter is. Hulpdiensten kunnen niet altijd op tijd (binnen 6 minuten) aanwezig  zijn. Op tijd reanimeren en defibrilleren is daarom van cruciaal belang.

Uiteraard hopen de BHV’ers van GAMMA Rijssen dat de AED nog lang ongebruikt blijft, maar met de dagelijkse bezoekersstromen geeft het toch een veiliger gevoel. In geval van calamiteiten kunnen zij nu (snelle) hulp bieden.

 

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.