GAMMA Rijssen en Nijverdal zet zich in voor jong en oud tijdens NLdoet!

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, vond plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart. Deze jaarlijks terugkerende vrijwilligersactie stimuleert iedereen om een dag de handen uit de mouwen te steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling. Inmiddels wordt deze vrijwilligersactie een traditie voor GAMMA Rijssen en GAMMA Nijverdal. Ook dit jaar hebben zij zich weer ingezet voor een betere samenleving.

Het thema voor dit jaar: jong en oud. Medewerkers van GAMMA Nijverdal hebben de handen uit de mouwen gestoken bij jongerencentrum Place2be in Nijverdal. Samen met de jongeren hebben zij een mooie nieuwe zithoek gemaakt: 2 houten tafels en 4 houten banken.

Medewerkers van GAMMA Rijssen hebben zich ingezet bij Maranatha in Rijssen en bij Reggedal in Enter. Bij Maranatha zijn allerlei schoonmaakwerkzaamheden verricht waaronder terrassen schoonspuiten en ramen wassen. Bij Reggedal werden stoelen voorzien van nieuw vilt, werd er koffie geschonken en tafels gedekt en werd er met de ouderen een frisse neus gehaald door met hen op pad te gaan.

Kortom, twee zeer geslaagde activiteiten waar iedereen van heeft genoten en met een voldaan gevoel op terug kan kijken.

Krissy, Marloes, Nienke, Geerd, Ilse, Danielle, Steffie, Jörgen, Ramon en Frank, bedankt voor jullie inzet!

Op naar NLdoet 2019!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.