Feest in drie Bouwmaat vestigingen!

Deze week is het feest bij Bouwmaat! Maar liefst drie vestigingen van Bouwmaat vieren een jubileum of een heropening.

Bouwmaat Gouda is inmiddels helemaal klaar voor de toekomst. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ombouwen van de vestiging. De gehele week staat in het teken van de feestelijke heropening! Om de week goed af te sluiten organiseren zij op vrijdag 6 oktober een Caribische barbecue.

Bouwmaat Zwolle bestaat al weer 10 jaar! Om de klanten te bedanken organiseren zij een feestweek met speciale aanbiedingen, lekkere hapjes, activiteiten en demonstraties. Op donderdag 5 oktober organiseren zij voor een ieder een heerlijke barbecue.

Bouwmaat Hilversum is begin dit jaar volledig vernieuwd en viert dit jaar het 15 jarig jubileum. Zij laten dit niet ongemerkt voorbij gaan en organiseren verschillende activiteiten. Ook profiteren klanten de gehele week van de waardebondagen, waarbij klanten een waardebon ontvangen van 10% over het aankoopbedrag.

Wij wensen de teams van Bouwmaat Gouda, Zwolle en Hilversum veel succes en plezier in de feestweek!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.