Erik in beweging

Erik begon in januari 2020 bij Reginox als Salesmanager Benelux en startte al snel met de 100+ fit training. Wat doet hij om in beweging te blijven?

Bewegen is voor Erik belangrijk, maar kan ook een uitdaging zijn. “Het is makkelijker om bourgondisch te leven dan om gezond te leven, maar ik ben me heel bewust dat het goed voor je lichaam en geest is om te sporten.”

Al een tijd mountainbiket Erik een tot twee keer in de week en wandelt hij dagelijks met zijn hond. Elke maandag doet hij mee aan de 100+ fit training. “De training op maandag is een mooie stok achter de deur. Het is een positieve stimulans en je motiveert elkaar om mee te doen. Ik vind het heel prettig dat ik op mijn eigen tempo mee kan doen. Ik heb snel last van m’n schouder, maar Antoine houdt daar rekening mee. Daardoor krijg ik nu ook meer kracht in mijn schouder, zonder mijn schouder te veel te belasten.”

Erik heeft niet alleen meer kracht, maar voelt zich ook fitter. “Op het moment dat ik meer beweeg, is het minder moeilijk om gezonder te eten. En als je een paar kilo’s kwijt bent, dan beweeg je ook weer makkelijker.”​​​​​​​

Jammer genoeg vielen van het voorjaar veel Ter Steege in Beweging activiteiten weg door corona. Die worden na de zomer weer opgepakt waar dat mogelijk is. “Ik vind het bijzonder dat Ter Steege zo veel aandacht heeft voor een gezonde levensstijl, helemaal omdat het structureel is. Van mountainbiken tot wandelen; het is vooral leuk om met collega’s in beweging te zijn!”

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.