Duurzame stap met uitreiking Hilti Gereedschapspakketten

In de maand mei startte Ter Steege Materieel met het uitreiken van Hilti gereedschapspakketten aan Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg en Apeldoorn volgen in juni en juli.

Na een periode van onderzoek en testen is er gekozen voor een persoonsgebonden gereedschapspakket. Alle machines uit het gereedschapspakket werken met één accuplatform. Zo besparen we op accu’s en laders.

Ter Steege Materieel heeft een contract van vier jaar afgesloten met Hilti. De keuze viel voor deze partij vanwege de duurzaamheid van de producten en de betrouwbare service. Deze samenwerking levert besparingen op voor de Bouw Vastgoed bedrijven van Ter Steege.

Als een machine nu kapot is, is een telefoontje naar Hilti genoeg. Hilti ruilt de defecte machine om met een tijdelijke nieuwe machine en brengt de eigen machine weer terug na de reparatie.

De keuze voor de Hilti gereedschapspakketten heeft dus alles te maken met verduurzaming. De nieuwe machines zijn duurzamer, er worden minder accu’s gebruikt en het bouwplaats personeel rijdt minder kilometers. Een mooie stap!

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.