Dubbel feest bij Bouwmaat Ede

Met veel enthousiasme is er door het team van Bouwmaat Ede, Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen, BMNL en vele partners de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ombouw van Bouwmaat Ede naar de nieuwe stijl van Bouwmaat. En het resultaat mag er zijn!

Bouwmaat Ede is verbouwd, verder verduurzaamd en daarmee klaar voor de toekomst. Vanaf nu kunnen klanten gebruiken van de meer=minder boulevard, de verschillende werelden, de vernieuwde verfmengbalie, moderne n-casting, een uitnodigende pantry en heldere ledverlichting. Het pand is recent aangekocht door Ter Steege Handel. Dit biedt mooie kansen voor de toekomst, zoals meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld verdere verduurzaming.

Tijd voor een feestje dus! En omdat Bouwmaat Ede vorig jaar haar 15 jarig jubileum had, maar dit niet kon vieren, was het tijd voor een dubbelfeest: de heropening en het jubileum werden gecombineerd.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.