Cliënten Baalderborg groep helpen expo ruimte te verfraaien

Na verschillende aanpassingen in onze expo ruimte was het ook tijd om de lampen wat op te vrolijken. Onze stagiaire (opleiding directiesecretaresse) heeft hier een creatieve opdracht van gemaakt en wij hebben de Baalderborg groep gevraagd of zij dit “creatieve knutselwerk” zagen zitten. De Baalderborggroep is een zorgorganisatie voor ouderen, gehandicapten en kind & jeugd. We kregen een heel enthousiast antwoord; de cliënten gingen meteen aan de slag! Een paar weken later hebben ze hun kunstwerken bij ons gebracht. Wat waren ze enthousiast en wat hadden ze hun best gedaan. Het waren zoveel mooie tekeningen dat het moeilijk was om te kiezen welke in de lamp kwamen te hangen.

We hebben onder het drinken van een kopje koffie genoten van deze lieve mensen, die vol enthousiasme vertelden hoe druk ze geweest waren. Zo zie je maar hoe iets kleins, zoals een lamp in een expo ruimte, kan leiden tot een leuke ochtend met gezellige contacten en bijzondere gesprekken.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.