Bouwmaat steunt Ride for the Roses

Op 6 september a.s. vindt het bijzondere wielerevenement Ride for the Roses plaats in Noord-Holland. Dit evenement is inmiddels een begrip in de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan een cycletour van 100 kilometer of toertochten van 25 of 50 kilometer. Ruim 10.000 fietsers stappen samen op de fiets met hetzelfde doel: op een sportieve, gezonde en plezierige manier geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 

Als lokale hoofdsponsor is Bouwmaat verbonden aan de Ride for the Roses. Medewerkers en klanten van Bouwmaat nemen deel in het speciale Bouwmaatteam, ook vanuit Ter Steege Handel zetten medewerkers zich in voor dit goede doel.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

 Doneren of meer informatie? Kijk op: https://www.ridefortheroses.nl/mijn-ride/deelnemer/3347/bouwmaat/

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.