Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Bouwmaat Rijssen is na een volledige transformatie weer geopend. De 1.300 m2 Bouwmaat Compact is klaar voor de toekomst.

De afgelopen maanden is de vestiging gehalveerd, zijn goederen naar andere vestigingen verplaatst, is de vestiging bouwkundig klaar gemaakt door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen en heeft Twin Shop Support de stellingbouw en inrichting verzorgd. En natuurlijk ook complimenten voor het Team van Bouwmaat Rijssen, die de klant en vestiging heeft voorbereid op deze verandering. De klanten zijn enthousiast, een frisse vestiging die weer actueel is.  ​​​​​​​

​​​​Wil je meer achtergrondinformatie lezen over de verbouwing van Bouwmaat Rijssen? Kijk eens in ALLES, het magazine van Bouwmaat: https://alles.bouwmaat.nl/alles/actueel/bouwmaat-nieuws/bouwmaat-rijssen-in-een-nieuw-jasje/.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.