Bouwmaat Huizen is vernieuwd!

Bouwmaat Huizen is inmiddels helemaal klaar voor de toekomst. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ombouwen van de vestiging.

De vestiging is omgebouwd naar de nieuwe huisstijl en het bouwtechnische deel is uitgevoerd en gecoördineerd door Ter Steege Bouw Vastgoed. Het werken met een ander bedrijf uit onze familie maakt het altijd weer bijzonder.

Door de cultuur binnen Ter Steege ben je vanaf het eerste moment samen aan het ondernemen. Dat is heel anders dan de verhouding opdrachtgever en uitvoerende partij. Je merkt aan alles dat Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam geen slogan is zonder inhoud. Het blijkt vanaf het eerste moment tot aan de oplevering.

Vorige week is de oplevering van Bouwmaat Huizen gevierd met een feestweek voor de klanten, er waren diverse activiteiten georganiseerd zoals een VIP avond, verschillende demo’s en een feestdag! Het team van Bouwmaat Huizen is trots op de vernieuwde vestiging en kijkt met veel plezier terug op een succesvolle feestweek. En het feest gaat gewoon door.. want deze week is de Week van de Echte Vakman gestart! Een week vol demo’s, acties en cadeaus voor echte vakmannen.

Kom gezellig langs in de geheel vernieuwde vestiging!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.