Bouwmaat Groningen XL

Opening volledig vernieuwde Bouwmaat XL Groningen!

In Groningen is er ruim een half jaar hard gewerkt aan het vernieuwen van de vestiging. Er zijn flinke vierkante meters aangebouwd, zodat er een echte Bouwmaat XL staat. De vestiging is volledig op z’n kop gegaan en is nu helemaal klaar voor de toekomst.

Naast het moderniseren van het interieur, de indeling van de assortimenten, nieuwe kassa’s en een handige infobalie, komen ook de belangrijke categorieën: Schilderen, Elektrisch Gereedschap, Sanitair Installatie en Tegel Verwerking duidelijk naar voren in de winkelpresentatie.

Om te vieren dat Bouwmaat XL Groningen volledig is herbouwd, is er voor de klanten een feestelijke opening georganiseerd. Zaterdag 23 september is er een gezellige familiedag met leuke activiteiten voor het hele gezin. Een ieder die benieuwd is naar de compleet vernieuwde vestiging is natuurlijk van harte welkom! Daarnaast zijn er volgende week voor klanten allerlei acties, zoals de waardebondag op woensdag 27 september.

Wij wensen het team van Bouwmaat XL Groningen succes met de laatste loodjes en veel plezier tijdens de openingsweek!

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.