Bouwmaat Gouda is hoofdsponsor van CVV Be Fair

Eén van de tegenprestaties is dat Bouwmaat Gouda het complex mag gebruiken. Voor het tweede jaar op rij heeft Bouwmaat dat privilege geschonken aan de KWA-scholen om de koningsspelen op dat complex te organiseren. De jeugd laten bewegen in sport & spel past uitstekend bij onze MVO doelstellingen. Basisscholen moeten steeds creatiever worden om activiteiten te organiseren. Hiervoor zijn steeds meer vrijwilligers bij de scholen betrokken, voorheen voornamelijk ouders en studenten maar in dit geval ook het bedrijfsleven.

Op vrijdag 21 april vonden de koningsspelen plaats bij Be Fair in Waddinxveen. Een vol programma voor alle kinderen, zo waren er spelletjes georganiseerd en was er veel te sporten. Graag wilde Bouwmaat Gouda deze dag nog wat leuker maken door de kinderen na de sportieve inspanningen te trakteren op een lekker waterijsje. Bij ruim 300 kinderen vond het ijsje gretig aftrek en de reacties die we hierop hebben gehad van ouders en kinderen waren heel enthousiast. Het is zeker voor herhaling vatbaar, we zijn er volgend jaar wat ons betreft  graag weer bij!

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.