Bouwmaat Gouda helpt Delta Cycling Campus

Maatschappelijk betrokken met passie voor beweging, kort samengevat is dat waar Delta Cycling Campus voor staat. In Rotterdam is onlangs de thuishaven van de Campus geopend. Hiervandaan worden verschillende initiatieven bedacht en ontwikkeld om het fietsen in Nederland en de stad Rotterdam naar een hoger niveau te tillen.

Samen met haar partners heeft het team van Delta de doelstelling de fietser op ieder niveau te verbinden met maatschappelijke projecten om jong en oud de weg op te helpen. Bij de opbouw van het thuishonk heeft Bouwmaat Gouda een steentje bij kunnen dragen in de vorm van materialen voor de douche ruimte en verwarming in het clubhuis.

We kunnen terugkijken op een prettige samenwerking en kijken uit naar een sportieve en gezonde samenwerking in de toekomst.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.