Herman ter Avest 40 jaar in dienst bij Ter Steege!

Op 28 februari 2017 was het 40 jaar geleden dat Herman ter Avest in dienst kwam bij Ter Steege.  Begonnen op de bouwplaats en doorgegroeid tot directeur Bouw en uiteindelijk directeur Holding!

Na een verrassingsontbijt kwam een heuse Ter Steege Up voorrijden om hem naar te zaak te brengen. Daar stonden zijn collega’s klaar om hem te ontvangen en te feliciteren.

Na gezamenlijk koffie te hebben gedronken vergezeld van een  heerlijk stukje taart en na vele felicitaties werd de dag afgesloten met een smakelijk diner. Hiermee is  deze bijzondere gebeurtenis al in het klein gevierd.

Herman heeft de wens om voor de bouwvak te stoppen met werken en te gaan genieten van een welverdiend vervroegd pensioen.  Eind juni zal zijn afscheidsreceptie plaatsvinden.

Wij feliciteren Herman met dit jubileum en danken hem hartelijk voor 40 jaar inzet en betrokkenheid.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.