Aankomend Monteur Technische Dienst

Als (aankomend) Monteur Technische Dienst wordt je voornamelijk ingezet om elektro- en besturingstechnische storingen op te lossen. Tevens pleeg je preventief onderhoud en voer je reparaties uit op elektrisch, mechanisch, pneumatisch, besturingstechnisch en hydraulisch gebied. Het betreft dus zowel reactieve als preventieve werkzaamheden in een breed vakgebied.

Ben je erg gemotiveerd om bij ons in de Technische Dienst te komen werken, maar voldoe je niet aan het profiel? Solliciteer dan toch! Wij zijn namelijk bereid te investeren in enthousiaste kandidaten die graag sleutelen, technisch inzicht hebben en die de handen uit de mouwen steken!

Bekijk hier de volledige vacature!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.