100% elektrische auto’s voor Ter Steege Handel

Ter Steege Handel heeft onlangs haar drie nieuwe en tevens 100% elektrische auto’s in gebruik genomen. Drie collega’s haalden hun nieuwe Volvo XC40 P8 AWD Pure Electric op bij Volvo Harrie Arendsen in Almelo. Een Volvo die perfect past in het MVO-beleid van Ter Steege.

In ons MVO-beleid heeft het reduceren van CO2 uitstoot een prominente plaats. Zo plaatsen we zonnepanelen op de daken van onze locaties, scheiden we ons afval en rijden we zoveel als mogelijk elektrisch van A naar B. Deze drie nieuwe auto’s zijn daar een mooi voorbeeld van.

Deze Volvo’s zijn voorzien van een 78kW accupakket, goed voor een actieradius van ongeveer 400 kilometer en beschikken over tal van veiligheidssystemen. Op naar comfortabele en energiezuinige kilometers!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.