Wildvank ondersteunt Monique naar de top van Mont Ventoux

MVO bij Wildvank Gevelspecialisten is breed. Zo zijn wij actief bezig om het ziekteverzuim binnen het bedrijf zo laag mogelijk te krijgen. Daarnaast dragen wij jaarlijks bij aan verschillende goede doelen.

Dit jaar sponsoren we onder andere Monique, de vrouw van onze collega Andre Kleinlugtenbeld. In september bewandelt ze de Mont Ventoux voor het goede doel. Ze loopt voor de stichting Make a Memory naar de top. Make a Memory schenkt een blijvende herinnering  aan ouders.

Mont Ventoux

De Mont Ventoux, ook wel de ‘kale berg’ genoemd, wordt gezien als één van de meest moeilijke bergen om te beklimmen met de fiets. De berg is bekend geworden doordat hij een aantal jaar is opgenomen in de Tour de France en wordt ook regelmatig beklommen voor goede doelen.

Stichting ‘Make a Memory’

Stichting ‘Make a Memory’ fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies.

https://www.makeamemory.nl/

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.