Werkkleding Ter Steege voor stichting “Bennie Helpt Gambia, U ook?”

Bij onze leverancier lag nog een voorraad werkkleding in onze oude huisstijlkleuren, onder meer T-shirts, poloshirts, fleecetruien en fleecevesten in diverse maten.

Omdat het niet de bedoeling is dat deze ‘oude’ werkkleding tijdens het werk wordt gedragen, is de kleding aangeboden aan twee goede doelen. Eén van de goede doelen is gekozen op voordracht van Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg, het is de stichting “Bennie Helpt Gambia” uit Coevorden.

Afgelopen dinsdag is de kleding aangeboden aan het bestuur van de stichting, ook de pers was hierbij aanwezig.

Al eerder hebben we onze oude sportkleding aan de stichting geschonken.

De stichting helpt niet alleen met kleding, ook wordt er aandacht besteed aan educatie en gezondheid. Zoals het opzetten van scholen en het ondersteunen van gezondheidscentra met medische artikelen in allerlei vormen. Daarnaast is er in de plaats Serrekunda op beperkte schaal ondersteuning voor een leerlingenproject houtbewerking.

De stichting ‘Bennie Helpt Gambia, U ook?’ is lid van VSG (Verenigde Stichtingen Gambia), om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Omdat samenwerken werkt.

Bennie Helpt Gambia, U Ook?

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.