Track the Talent bij Bouwmaat Hilversum

Dinsdagochtend 12 mei 2015 brachten jongeren vanuit het project ‘Track the Talent’ een bezoek aan Bouwmaat Hilversum.
Het doel van dit bezoek was om jongeren een indruk te laten krijgen van alle voorkomende werkzaamheden bij Bouwmaat Hilversum.

Na ontvangst en rondleiding door Dave Smit en Robin van Os gingen de jongeren aan de slag in de winkel. In twee groepen hielden zij zich onder andere bezig met orderpicken.
Op deze manier krijgen de jongeren een goed beeld van de materialen en werkzaamheden in een Bouwmaat.
Aansluitend hebben de jongeren tijdens de lunch de positieve bevindingen met elkaar gedeeld, om vervolgens naar een ander bedrijf te gaan waar zij ook ervaringen op konden doen.

Track the Talent is een initiatief die vmbo jongeren tussen de 15 en 25 jaar laat kennismaken met het bedrijfsleven.
Doordat de jongeren bij bedrijven op bezoek gaan krijgen zij een realistische kijk op het bedrijfsleven en verwerven ze inzicht in de mogelijkheden bij verschillende bedrijven. Op deze manier komen zij erachter waar hun interesse liggen.

Bouwmaat Hilversum is blij dat zij mee konden helpen aan dit project en jongeren een kijkje achter de schermen hebben kunnen geven in een Bouwmaat!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.