Tien dagen lang spektakel op het Indië-terrein van Ter Steege

Tien dagen lang stond ons Indië terrein in het teken van een onvergetelijk spektakel: de Stadsmusical ‘Van Katoen & Nu’. De uitverkochte voorstelling was een enorm succes en veel mensen hebben genoten van deze geweldige productie op het oude fabrieksterrein van Indië.

De reden voor de stadsmusical is dat gemeente Almelo en woningstichting Beter Wonen beiden hun 100 jarig bestaan vieren. De stadsmusical is hun cadeau aan Almelo. Het 23 hectare grote ontwikkelterrein van Ter Steege Bouw Vastgoed vormde, met haar culturele erfgoed, een geweldig decor voor het belevingstheater.

Na ontvangst op de ‘markt’ liepen alle bezoekers door het nog authentieke fabriekstraatje, om vervolgens plaats te nemen in één van de fabriekszalen. Daar werd iedere avond door de 1.000 bezoekers de maaltijd genuttigd, geheel in de stijl van toen.  De eenvoud van het diner zorgde juist voor één van de hoogtepunten van het bezoek.

Ook Ter Steege Bouw Vastgoed leverde haar artistieke aandeel. Acteurs verkleed als Ter Steege bouvakkers  spraken de bezoekers aan. Op een sprankelende en humoristische wijze werden de bezoekers geïnformeerd over de nieuwbouwwoningen die tegen het stadscentrum aan liggen.

De musical heeft een enorm positief effect op Almeloërs en het Indië terrein. Op het rijke textielverleden wordt nu trots teruggekeken. In de (sociale) media gonst het van complimenten en grote waardering voor de spelers, organisatie en de vele vrijwilligers. Door haar medewerking en ter beschikking stelling van het Indië terrein geeft Ter Steege invulling aan de lokale betrokkenheid die wij zo belangrijk vinden in ons MVO beleid.

Ook nagenieten?  Kijk op www.vankatoenennu.nl  of  https://www.facebook.com/vankatoenennu

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.