Ter Steege officieel partner van Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022

Hoe gaaf is dit?! Top ambassadeur en Special Olympics atleet Teun schittert een jaar lang op het geveldoek aan ons kantoor in Rijssen. En hiermee verkondigen wij dat Ter Steege Groep officieel partner is van Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Maaike Heethaar (projectdirecteur Special Olympics), top ambassadeurs Teun en Wessel en Rieneke Leusink (Ter Steege) tekenden samen het sponsorcontract.

Rieneke Leusink vertelt meer: “Wie fit is, zit lekker in zijn vel en werkt met plezier. Daarom vinden wij samen bewegen en vitaliteit binnen ons bedrijf heel belangrijk. Bij Ter Steege hebben we al heel lang een eigen programma daarvoor: Ter Steege in Beweging. Dit evenement past daar perfect bij, want samen bewegen is voor iedereen!”

Wij kijken ernaar uit om Teun, Wessel en de andere Special Olympics atleten te zien stralen in 2022. Samen werken we toe naar dit mooie en speciale evenement in 2022!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.