Ter Steege Handel is door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2023-2024!

Met trots maken wij bekend dat Ter Steege Handel is onderscheiden als World-class Workplace 2023-2024! Voorheen keurmerk “Beste werkgever”. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van ons om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

Ter Steege Handel heeft afgelopen november een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Maar liefst 88% van de medewerkers heeft de vragenlijst ingevuld. Omdat de eNPS- en werkgeversscores uit het MTO boven de benchmark liggen is Ter Steege Handel uitgeroepen tot World-class Workplace.

Over World-Class Workplace

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.