Ter Steege Groep genomineerd voor fitste bedrijf van Twente

Yes, wij zijn genomineerd voor het fitste bedrijf van Twente!
Op 19 november tijdens TOMS Business Blow Out van TOM – Twents Ondernemers Magazine horen we of de winnaar zijn. Spannend dus!

Midden oktober werden we uitgenodigd om een presentatie te geven over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen Ter Steege voor de jury. Er werd ook een video opgenomen waarin Rieneke Leusink en Rosalie ten Hove – Ligterink kort vertelden waarom Ter Steege een van de fitste bedrijven van Twente is.

We feliciteren natuurlijk ook de bedrijven Subvention en Little Rocket, van harte gefeliciteerd met jullie nominatie voor het fitste bedrijf van Twente. Leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Ter Steege fitste bedrijf van Twente!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.

Fitste bedrijf van Twente