Ter Steege Bouw Vastgoed levert actieve bijdrage aan lokaal verenigingsleven

Op 27 april 2015 viert Nederland voor de tweede keer Koningsdag. Een nationale feestdag welke in het teken staat van saamhorigheid en wordt gehouden ter ere van het staatshoofd. De meeste inwoners van Nederland zijn een dag vrij en vieren deze dag met verschillende festiviteiten, waaronder de vrijmarkten. Tot de traditie behoort ook het dragen van oranje kleding.

In Boekelo viert de lokale bevolking Koningsdag met een zeskamp, een Koningsloop, een whipe-outbaan, een kinderrommelmarkt en een muziekprogramma. Tijdens activiteiten als deze blijkt dat het dorp Boekelo uitblinkt in een actief verenigingsleven. Jong en oud komen naar het dorpshart om deel te nemen aan de verschillende activiteiten.
Sinds 2000 is Ter Steege Bouw Vastgoed actief in de ontwikkeling en bouw van de wijk De Bleekerij. Wij zijn ons bewust van de impact van deze ontwikkeling voor een dorp. De groei van het dorp met een derde aan woningen en inwoners betekent ruimtelijk enorm veel. Anderzijds groeit hiermee ook het draagvlak voor het lokale verenigingsleven. Ter Steege Bouw Vastgoed wil ook graag een actieve bijdrage leveren aan dat lokale verenigingsleven. Dat doen wij onder andere door ieder jaar de viering van Koningsdag financieel te steunen. Wij zien jaarlijks met eigen ogen dat deze financiële steun bijdraagt aan de levenskwaliteit van het dorpsleven.

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.