Tennisclinic Ter Steege in Beweging

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver: de tennisclinic, georganiseerd door de kartrekkers van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Bij binnenkomst op het tennispark van Tennisclub “Sprenkelaar” te Apeldoorn moest iedereen zich registreren in verband met de coronaperikelen. Vervolgens werden we toegesproken door de tennistrainster, die ons de grondbeginselen van de forehand en backhand uitlegde. De hele groep werd opgedeeld in tweeën, een groep kon al tennissen en een groep waren beginnende tennissers.

De groep met beginnende tennissers kregen het eerste blok les van de trainers en de groep die al kon tennissen mochten eerst inspelen, waarna ze een wedstrijdje gingen spelen met een puntentelling tot de 5. Had je verloren? Dan moest je een baan naar achter en had je gewonnen mocht je een baan naar voren. Na een half uur mochten de beginners wedstrijden spelen en kregen de mensen die al konden tennissen les. Een half uur later was er pauze met heerlijke luxe belegde broodjes. Nadat iedereen genoten had van de broodjes, gingen we verder met de opslag. Hierna zijn er weer wedstrijden gespeeld, maar nu met de echte tennis-telling en naar verloop van tijd gaf de trainster dan weer aan dat de winnaars en verliezers weer op moesten schuiven zoals ook eerder het geval was. Na een uurtje zat het sportieve deel erop en hebben we nog gezellig na gezeten met een hapje en een drankje.

Het was evenals vorig jaar weer top geregeld. En ondanks de 1,5 meter afstand was het een gezellig sportief samenzijn. Dus kartrekkers, trainers en de mensen van de catering hartstikke bedankt.

Tevens hoorde ik van een aantal mensen dat ze het wel leuk zouden vinden om dit vaker dan 1 keer per jaar te doen, dus misschien kunnen de kartrekkers van andere vestigingen bij hun in de vestigingsplaats ook een tennisevenement organiseren ;).

Groeten Ronald Rooseboom

Ter Steege Materieel

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.