Team Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn heeft meegedaan aan de Midwintermarathon in Apeldoorn op 1 februari 2015

Zondag 1 februari 2015 heeft er een team van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn meegedaan met de Midwintermarathon Apeldoorn, de Doorrood Businessrun Acht van Apeldoorn.

Teamsamenstelling: Ronald Kogelman, Edwin Pastoor, Suzan Lit en Marion Keizer-Morgenland

Na een gedegen voorbereiding en het meedoen aan de midwinterloop in Vaassen op 3 januari jl. waren deze sportieve collega’s er helemaal klaar voor. In mooi fluoriserend gele hardloopshirts gestoken met daarop de bedrijfsnaam van Ter Steege stonden zij op 1 februari om 15.00 uur aan de start op de Loolaan in Apeldoorn tussen de andere 6.000 deelnemers.

Dit jaar was het voor het eerst dat er zoveel deelnemers konden starten op de 8 kilometer. Het parcours was daarom door de organisatie verlegd naar de wat bredere wegen. Het was een mooi parcours door de wijk Berg en Bos. De eerste 4 kilometer waren wel zwaar omdat dat gedeelte voortdurend iets omhoog gaat. De laatste 4 kilometer daarentegen gingen weer bergafwaarts en dat was prima te lopen.

Erg leuk was dat er aantal collega’s langs de kant stond om de lopers fanatiek aan te moedigen. Dat was een goede oppepper en werd zeer gewaardeerd door de lopers.

Het hardloopteam heeft uitstekend gepresteerd op deze 8 kilometer. De tijd die Ronald, Edwin en Suzan (de tijd van de eerste 3 lopers was bepalend) hebben neergezet, was goed voor de 4e plaats! Dat is een prestatie waar ze trots op mogen zijn! Goed gedaan!

Dit vraagt natuurlijk om een verbetering, dus we hopen dat we volgend een team van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn op het podium mogen begroeten. Wie neemt deze uitdaging aan?

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.