Sporttalenten timmeren aan de weg

Sinds 2018 sponsoren twee van onze werkmaatschappijen twee Nederlandse sporttalenten. De Vree en Sliepen ondersteunt BMX-er Judy Baauw en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn sponsort schaatser Eline Jansen.

Judy is onderdeel van het nationaal BMX team van Nederland en woont in Zoelmond. Vlakbij Tiel, de standplaats van De Vree en Sliepen. In 2018 ondertekenden directeur Ted van der Netten van Stigt en Judy het sponsorcontract. Ted zei toen: “Toen ik haar verhaal hoorde, was ik meteen om. Iemand die zich zo naar de top knokt, verdient ondersteuning.”

Afgelopen zomer deed Judy voor het eerst mee aan de Olympische Spelen in Tokyo en kwam ze in actie op het WK. Helaas viel ze bij de Olympische Spelen in de halve finale af. Maar het WK op Papendal maakte veel goed. Judy veroverde een zilveren medaille. In een interview met De Gelderlander geeft ze aan: ‘Toen ik over de finish kwam, was ik even teleurgesteld dat ik geen foutloze ronde gereden had, maar dat was snel voorbij. Tweede van de wereld is gewoon supergoed!”

Bekijk hier het artikel met het interview van Judy met NOS.

Ook schaatser Eline Jansen is goed bezig. Eline wordt sinds 2018 ondersteund door Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Eline’s vorige schaatsseizoen viel een beetje in het water door corona, maar ondertussen werkt ze al hard naar het nieuwe seizoen toe. Ze maakte een overstap naar Team Frysk en trainde samen met haar nieuwe groep. Dit seizoen doet Eline alleen mee met de senioren, zo is Ireen Wüst ineens een concurrent.  Nu staat ze uitgerust klaar voor het komende seizoen. Met een nieuw schaatspak. Het doel van dit seizoen is aansluiting vinden op de lange afstanden bij de senioren en hopelijk meedoen aan de Olympische Spelen in 2026!

Sporttalenten timmeren aan de weg

Ter Steege officieel partner van Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.