Sportevenement FBK Games kan rekenen op Ter Steege!

De FBK Games, het belangrijkste Nederlandse atletiekevenement staat dit jaar gepland op Pinksterzondag 24 mei.

De AA Drink FBK Games is een IAAF World Challenge wedstrijd die sinds 1981 jaarlijks wordt gehouden in het FBK-Stadion in Hengelo. Tweehonderd nationaal en internationaal bekende atleten, vierhonderd vrijwilligers, bijna honderd sponsors, twintig onderdelen, twee recreatieve lopen en 8.000 toeschouwers maken van de AA Drink FBK Games het succesvolste eendaagse atletiekevenement in Nederland. De FBK Games vinden plaats in het Fanny Blankers-Koen Stadion (FBK Stadion).

Dit stadion in de Hengelose wijk Park Veldwijk, is genoemd naar de Nederlandse atlete Fanny Blankers-Koen. Naast dit stadion is Ter Steege Bouw Vastgoed in samenwerking met woningcorporatie Welbions en aannemersbedrijf Droste bezig met de herontwikkeling van het oude Veldwijk naar de sportiefste wijk van Hengelo: Park Veldwijk! Mede door de ligging naast het FBK stadion, maar ook het trainingscomplex van FC Twente, profileert de wijk zich als de sportiefste wijk. Bij de promotie van de wijk is extra aandacht voor sportief gedrag. En als dan bij de buren het belangrijkste en grootste Nederlandse atletiek evenement plaatsvindt, dan is het steunen van dit evenement wel zo sportief! Naast een sponsorbijdrage realiseren Ter Steege Bouw Vastgoed, Droste en Welbions een tijdelijke fietsenstalling in de wijk Park Veldwijk voor bezoekers aan het evenement en gaan de partners in verkoop met nieuwbouwwoningen op de zaterdag voorafgaand aan de FBK Games in de VIP tent op het voorterrein van het FBK stadion.

Het evenement past ook goed bij Ter Steege die duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers voor ogen heeft door het stimuleren van sporten en bewegen!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.