Pionieren: de eerste circulaire woningen in Twente

Het is de week van de circulaire economie! ūüĆ≥ En wat is nou mooier om aan te sluiten met een video over het eerste circulaire project in Twente? Ter Steege Advies & Innovatie is nauw betrokken bij dit bijzondere project in Enschede. Samen met¬†Stef Oude Sanderink¬†van¬†De Woonplaats¬†en¬†Bart Oude Wolbers¬†van¬†Bouwonderneming Oude Wolbers¬†vertelt¬†Johan Riezebos¬†over de samenwerkingsvorm, de bouwwijze en circulair bouwen in de toekomst.

Dit is een gezamenlijk project van De Woonplaats, Bouwonderneming Oude Wolbers, Gebr. van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud, LKSVDD architecten, PrefabNL, Lucassen bouwconstructies, Loohuis Installatietechnieken B.V. Fleringen en Ter Steege Advies & Innovatie.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Johan Riezebos.

Blijven ontwikkelen met GoodHabitz

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren¬†dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke idee√ęn over actief bewegen en gezonde voeding.