Opruiming bij Reginox

Reginox heeft opgeruimd afgelopen halfjaar. Begin 2019 maakten we een start met het vervangen van de TL-verlichting naar LED. Eind september zijn de werkzaamheden afgerond.

De nieuwe verlichting zorgt voor meer dan alleen een vermindering in het energieverbruik. De nieuwe LED verlichting wordt aangestuurd door een smart sensor. We legden door heel het pand van Reginox een netwerk van sensoren aan, zodat we de verlichting centraal aan kunnen sturen. De sensoren reageren op beweging en regelen de lichtsterkte, zodat het verbruik zo laag mogelijk is.

Dankzij het netwerk kunnen ze uitbreiden met andere sensoren in bijvoorbeeld het machinepark. Deze sensoren monitoren de machines, zodat Reginox een voorspellende organisatie wordt. De registratie van storingen is hierdoor makkelijker en zo kan er eerder en beter bij gesprongen worden.

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.