NLDoet 2019! De grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Zoals elk jaar heeft GAMMA Rijssen ook dit jaar de handen uit de mouwen gestoken! Dit jaar hebben we “Zorgvilla de Eshorst” in Almelo geholpen. We hebben snoeiwerkzaamheden verricht, hebben paasstukjes gemaakt en hebben met ouderen bloemstukken gemaakt. Een hele leuke bezigheid en ook heel dankbaar werk.

We zijn ook bij “Het Reggedal wonen met zorg” in Enter geweest. Daar hebben we planten verpoot, bloempotten en bloembakken voorzien van potgrond en violen. We hebben met de ouderen koffie gedronken en hebben op het balkon de boel lenteklaar gemaakt. Ook hier was de dankbaarheid groot.

We hebben het met heel veel plezier gedaan! We willen Zorgvilla de Elshorst en Het Reggedal, bedanken voor het ontvangst en de gastvrijheid. Het doet ons erg goed om blije gezichten te zien bij een kleine inspanning. Extra dank voor onze toppers Mark, Marloes, Merle, Leonie, Loïs en Ronald! Jullie hebben super werk geleverd. Op naar NLDoet 2020!

Team GAMMA Rijssen

Wildvank ondersteunt Monique naar de top van Mont Ventoux

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.