Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Of het nou rondom onze bouwprojecten is, bij onze Bouwmaten en GAMMA’s of bij Reginox: we hebben oog en aandacht voor onze omgeving. We zetten ons op verschillende manieren in voor de wereld om ons heen. Daarbij richten we ons op drie speerpunten:

  • Betrokkenheid bij de maatschappij;
  • Duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers;
  • Circulaire economie en klimaatverandering.

Ieder jaar maken we opnieuw een overzicht van alles wat we doen binnen Ter Steege Groep op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het Duurzaamheidsverslag. Je leest in ons Duurzaamheidsverslag 2023 over onze nieuwe MVO-doelstellingen, de bevrijdingsloop, het duurzaamheidsplan van Ter Steege Bouw Vastgoed, gerecycled staal bij Reginox, de Fitcirkel, beste werkgever Ter Steege Handel en meer.

Benieuwd? Ga hier naar ons Duurzaamheidsverslag!

 

 

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.