Katoentjestocht Nijverdal

Net als vorig jaar, wordt ook dit jaar de Katoentjestocht in Nijverdal georganiseerd. Tijdens de tocht wandel je langs alle historische textielhoogtepunten van Nijverdal.

Het 1e lustrum van de Katoentjestocht in de nacht van 8 op 9 mei, start/finishlocatie de Smidse in Nijverdal; wandel mee in deze volledig verzorgde tocht en kies je eigen afstand 10,5, 21 of 42 km. Het is volle maan en met een beetje geluk loop je langs de Regge een schitterende zonsopkomst tegemoet. De voorinschrijving is reeds geopend. Meer informatie op www.katoentjestocht.nl of volg ons op Facebook.

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.