Indië inspireert! Ook muziektheater Servus

Dit leidde tot drie uitverkochte voorstellingen afgesloten met een daverend applaus van de bijna 2.000 bezoekers in de oude weverij op het Indie terrein.

Elk jaar wordt door Servus een musical of een operette, opgevoerd in een theater.
Vanwege het jubileum jaar is voor locatie theater gekozen op het Indië terrein. De titel van het stuk is “Romeo & Julia?”. Niet het toneelstuk, maar een geheel eigen vervolg op het beroemde verhaal van Shakespeare. Een muzikale en avontuurlijke zoektocht naar de vijf grote emoties. Met ruim honderd muzikale leden en daarnaast vele leden achter de schermen is Servus een brede maatschappelijke club in Almelo.

De enorme textielfabriek geeft letterlijk een zee van ruimte en mogelijkheden, maar er waren ook veel praktische zaken op te lossen. Hierin is Servus geslaagd, gelet op alle lofuitingen van bezoekers en via de social media, op de perfect uitgevoerde shows.
Het Stadslab@indie, verzorgde de totale catering rondom het muziekspektakel. In het oude schaftlokaal van Ten Cate was een heus pop-up restaurant gemaakt waarin per voorstelling 100 personen een uitstekend 3-gangendiner geserveerd kregen. Een spettende afterparty op de speelvloer maakte de avond compleet.

Servus heeft een prestatie van formaat neergezet; daar mogen ze super trots op zijn. Ter Steege werkt graag mee door het Industrieel Erfgoed van Indië als decor beschikbaar te stellen. Wij zien hoe cultuur op deze manier een stad kan versterken.

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.