Groene samenwerking van start

Op dinsdag 1 september ondertekenden Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Ter Steege Bouw Vastgoed een groene samenwerking voor de komende drie jaar. Voor elke woning die Ter Steege bouwt of renoveert, worden er twee bomen geplant. 

Duurzame stap

Het bouwbedrijf is actief bezig met het verminderen van CO2-uitstoot in haar processen en producten. Materiaal dat gebruikt wordt voor de bouw van de woningen is steeds duurzamer en ook de machines verbruiken minder energie. De samenwerking met Staatsbosbeheer en Buitenfonds is voor Ter Steege een manier om een extra stap te maken op het gebied van duurzaamheid.

Gezonde leefomgeving

Bomen zetten CO2 om in zuurstof en dragen op die manier bij aan een gezonde leefomgeving en verminderen CO2 in de lucht. Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Ter Steege kijken uit naar een mooie samenwerking!

Thijs in beweging: passie voor fietsen

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.