GAMMA Nijverdal steekt De Zweef D1 in het nieuw!

GAMMA Nijverdal en twee van haar medewerkers zijn sterk betrokken bij voetbalvereniging de Zweef. Uit dit contact is een overeenkomst voortgekomen die bestaat uit het beschikbaar stellen van trainingspakken en polo’s voor de jeugdspelers van het D1 elftal en polo’s en representatiekleding voor de begeleiders. Op alle kleding staat het logo van GAMMA afgedrukt.

Ter Steege en GAMMA vinden het belangrijk vanuit maatschappelijk oogpunt iets te doen voor de jeugd in Nijverdal. Bovendien is sporten ook nog eens gezond en wordt bewegen door Ter Steege altijd gestimuleerd.

De overeenkomst moet verder gaan dan het alleen beschikbaar stellen van kleding voor de duur van 4 jaar! GAMMA wil actief zijn in haar contact met de jeugdspelers en hun ouders en is hier over in gesprek met mensen binnen de vereniging. Het doel is een samenwerking te laten ontstaan, waarbij leden van de Zweef via aankopen bij GAMMA in Nijverdal hun eigen club financieel kunnen steunen.

Op deze manier doen we het samen, want: de maatschappij, dat zijn wij!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.