Fit aan ’t werk!

Duurzame inzetbaarheid: gezonde en fitte medewerkers. Dat vinden wij erg belangrijk! Daarom startten wij in 2017 met de 100+fit actie. Elke vaste medewerker krijgt €100,- om te besteden aan een gezonde leefstijl.

Van elke €100,- doneren wij €5,- aan het goede doel. In 2017 haalden wij in totaal €1503,87 op! Dit bedrag werd verdubbeld, dus kunnen we dit jaar in totaal €3.007,74 toevoegen aan ons spaarpotje!

Tijdens het volgende TS in Beweging event in 2021, doneren wij het totale bedrag, over 5 jaar opgespaard, aan twee goede doelen. Deze doelen hebben een directe verbinding met onze medewerkers. In 2016 werd het geld bijvoorbeeld gedoneerd aan de goede doelen waar Jan Pas en Henny Brinkman veel tijd in stoppen.

In 2018 zetten we ons beste beentje voor om weer zo’n mooi bedrag op te halen. En blijven we in beweging! Er staan al een aantal hele gave activiteiten op de planning, waar we met zo veel mogelijk Ter Steege collega’s aan mee willen doen! Zo doen er een aantal collega’s mee aan de Ladies Park Run, lopen we de Rijsserbergloop, zijn we actief tijdens de Triathlon Holten, fietsen we een stuk met Theo de Rooij en doen we mee aan het Datavisual Volleybaltoernooi in Enter. Wij hebben er zin in!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.