Dubbel feest bij Bouwmaat Ede

Met veel enthousiasme is er door het team van Bouwmaat Ede, Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen, BMNL en vele partners de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ombouw van Bouwmaat Ede naar de nieuwe stijl van Bouwmaat. En het resultaat mag er zijn!

Bouwmaat Ede is verbouwd, verder verduurzaamd en daarmee klaar voor de toekomst. Vanaf nu kunnen klanten gebruiken van de meer=minder boulevard, de verschillende werelden, de vernieuwde verfmengbalie, moderne n-casting, een uitnodigende pantry en heldere ledverlichting. Het pand is recent aangekocht door Ter Steege Handel. Dit biedt mooie kansen voor de toekomst, zoals meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld verdere verduurzaming.

Tijd voor een feestje dus! En omdat Bouwmaat Ede vorig jaar haar 15 jarig jubileum had, maar dit niet kon vieren, was het tijd voor een dubbelfeest: de heropening en het jubileum werden gecombineerd.

 

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.