Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Bouwmaat Rijssen is na een volledige transformatie weer geopend. De 1.300 m2 Bouwmaat Compact is klaar voor de toekomst.

De afgelopen maanden is de vestiging gehalveerd, zijn goederen naar andere vestigingen verplaatst, is de vestiging bouwkundig klaar gemaakt door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen en heeft Twin Shop Support de stellingbouw en inrichting verzorgd. En natuurlijk ook complimenten voor het Team van Bouwmaat Rijssen, die de klant en vestiging heeft voorbereid op deze verandering. De klanten zijn enthousiast, een frisse vestiging die weer actueel is.  ​​​​​​​

​​​​Wil je meer achtergrondinformatie lezen over de verbouwing van Bouwmaat Rijssen? Kijk eens in ALLES, het magazine van Bouwmaat: https://alles.bouwmaat.nl/alles/actueel/bouwmaat-nieuws/bouwmaat-rijssen-in-een-nieuw-jasje/.

 

Blijven ontwikkelen met GoodHabitz

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.