Bouwmaat Hilversum ondersteunt Stichting “Sinterklaas Bestaat”.

Bouwmaat Hilversum, onderdeel van Ter Steege Handel, ondersteunt samen met een van zijn top klanten, Bas de Klusbaas, de stichting “Sinterklaas Bestaat”. Deze stichting maakt het mogelijk dat kinderen van gezinnen die in armoede leven, toch een leuke sinterklaasavond kunnen beleven.

Dit jaar waren de giften teruggelopen waardoor de stichting genoodzaakt was om gezinnen over te slaan. Mede door de ondersteuning van Bouwmaat Hilversum en de Klusbaas is het mogelijk gemaakt om alle gezinnen dit jaar een leuke sinterklaasavond te laten beleven.

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.