Beter een goede buur…

Dan een verre vriend. Daarom stonden op vrijdag 3 mei een aantal collega’s van Ter Steege Handel en GAMMA Nijverdal klaar om het hekwerk voor de nieuwe kinderboerderij naast de GAMMA te leggen.

Bouwmarktmanager Ramon bood zijn hulp aan bij de kinderboerderij. Hij vertelt: “De kinderboerderij komt direct naast onze GAMMA in Nijverdal te liggen. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor anderen en natuurlijk ook voor onze nieuwe buren.  Ik heb ook de collega’s van Ter Steege Handel gevraagd om te komen helpen. Dit werd goed ontvangen. Leuk om zo ook eens samen te werken! Nu staat er een strak hekwerk, waarachter straks het paard, de schapen, geitjes en varkens kunnen grazen! Rond begin juni verwacht de kinderboerderij open te gaan voor de eerste kinderen.”

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.